Officiële start Architom

Officiële start Architom

Vandaag, 1 mei 2012, is architect Tom Olde Dubbelink officieel van start gegaan met zijn bedrijf Architom.
Architom is een allround architectenbureau dat mensen helpt met het ontwerpen en tekenen van ruimte in alle fases van het bouwproces.
Tom heeft na de MAVO een bouwkundig opleidingstraject doorlopen, hij is begonnen op de MTS te Hengelo, daarna heeft hij de HTS te Enschede afgerond en tot slot de Technische Universiteit in Delft.
Zijn passie voor de bouw zat er al op zeer jonge leeftijd in. ‘Mijn vader was ook werkzaam bij een bouwbedrijf, dit wilde ik ook, maar dan als architect, mooie dingen maken!’.
Na de opleiding in Delft is hij aan het werk gegaan als architect bij een klein architectenbureau waar hij acht jaar met veel plezier heeft gewerkt. Hier heeft hij ervaring op gedaan met betrekking tot alle facetten van het bouwproces.

Vandaag is de dag dat hij officieel van start gaat met zijn eigen bedrijf. Hieronder een foto van een sculptuur dat zijn werkwijze verbeeldt.

Een bronzen beeld dat verwijst naar een ‘open deur naar architectuur’. Deze ‘open deur naar architectuur’ is de slogan waarmee Architom zich onderscheidt van andere architectenbureaus.
De ‘open deur naar architectuur’ staat voor een Twentse nuchtere benadering van architectuur, voor een ‘no nonsens’ mentaliteit, een prettige samenwerking en vooral laagdrempeligheid.

De deur staat altijd voor u open, kom binnen, dan kunnen we uw wensen bespreken!

About admin (Author)