Over Tom

Voor wie?
Architom is er voor mensen die een ruimtevraag hebben maar niet weten hoe deze te beantwoorden. Dit kan woningbouw en utiliteitsbouw zijn. Maar ook ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed. Daarnaast is Architom er voor creatieve architectonische oplossingen met betrekking tot het esthetisch vraagstuk. Vaak zijn deze twee vragen niet los te denken van elkaar en vormen ze samen een architectonische oplossing; ‘een open deur naar een goed ontwerp

Ik ben Architom!
Als zelfstandig architect heb ik een creatieve en innovatieve kijk op architectuur. Architom is zeer praktisch ingesteld en heeft oog voor het budget. Door diversiteit en kennis is Architom een all-round architectenburo die zich graag vast bijt in een ruimtelijk vraagstuk. Als persoon heb ik een hoge mate van flexibiliteit, denk probleemoplossend en ga een discussie niet uit de weg. Als zelfstandige ben ik het aanspreekpunt waardoor er nooit ruis in de communicatie ontstaat.

Wat ik doe!
Mijn werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van ruimtes en het verbeelden van de gedachten en wensen van mijn klanten op papier.
Door goede kritische vragen te stellen en goed te luisteren vertaal ik de wensen van mijn klant in een schets.
Zodra de schets definitiever vormen begint te krijgen wordt deze uitgewerkt in bouwkundige tekeningen zodat het ontwerp echt gebouwd kan gaan worden.
Het hele proces, van gedachte tot uitvoering, ben ik betrokken en bewaak wat er, samen met de klant, bedacht is.

Waarom Tom?
Tom Olde Dubbelink is een positief sociaal persoon met een “No nonsense ’tukker’ mentaliteit” die van aanpakken weet. Daarnaast kan hij goed ‘Out of the box’ denken en zet hij de klant centraal.
Tom denkt in kansen en oplossingen. Hij gelooft dat samenwerking de sleutel is voor een goed ontwerp en een goed bouwwerk.

Architom