waarom

Waarom Architom?!

“Veel architecten leven nog in vroegere tijden. Zij voelen zich een bouwheer die mag bepalen hoe een gebouw er uit komt te zien. Zij wanen zich eigenaar van een ontwerp.
Merkwaardig natuurlijk, want het te bouwen of verbouwen object is allerminst van de architect.
Traditionele architecten vinden dat zij beter weten wat goed is voor de klant, dan de klant zelf. De architect staat centraal, niet u.” 

Architom heeft zich sinds de oprichting onderscheiden door juist de klant (U) centraal te stellen. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt een ontwerp voor u gemaakt. Het advies is om dan niet over één nacht ijs te gaan. U krijgt uw ontwerp mee en kunt het aan uw kennissen, relaties en vrienden laten zien. De ervaring leert dat uw ideeën zo groeien naar nog betere ideeën. Architom is in staat u steeds te verrassen met nieuwe mogelijkheden waar u keuzes in kunt maken. Totdat u zegt; ‘Wauw, dit is HET!’
Architom begeleidt u in het proces om uw ontwerp ‘technisch haalbaar’ te laten zijn en om binnen uw budget te blijven. Zo kunt u uw gedachten de vrije loop laten en bereikt u uw ideale oplossing. Wel zo prettig!”

Onderscheid door een aangename “Schetssessie”.

Met een schetssessie van Architom architecten vertalen we, samen met u, binnen een aantal uren uw wensen op papier. Dit heeft een aantal voordelen voor u:

  • u krijgt gelijk inzicht in het ontwerp
  • u kunt direct reageren op het ontwerp
  • het ontwerp kan gelijk afgestemd worden op het budget
  • het scheelt u en de architect tijd
  • de architect ziet u positief of negatief reageren op ontwerpkeuzes
  • de kosten blijven beperkt door snel te schakelen
  • u voelt of de architect uw wensen kan vertalen. (is er een klik)

Wilt u ook uw wensen vertaald in een ontwerp? Neem dan snel contact met ons op voor een schetssessie.

voorbeeld schetssessie