Onze diensten

Op zoek naar een architectenbureau dat uw droomhuis kan realiseren?

Dan bent u bij Architom aan het juiste adres. Als full-service architectenbureau uit Denekamp staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een ontwerp op maat. Zo garanderen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uniek gebouw dat perfect past bij uw bouwwensen en budget.

Ontwerp Woningbouw

Ontwerp van huizen, villa's en tal van woningprojecten: Architom helpt klanten bij het vertalen van hun woonwensen in een ontwerp voor hun droomhuis. Ze bouwen binnen elk budget en zorgen voor bouwzekerheid.

Ontwerp Utiliteitsbouw

Ontwerp van bedrijfspanden, kantoren of recreatieverblijven: Architom helpt zakelijke klanten bij het vertalen van hun wensen in een ontwerp voor hun bedrijfspand. Dit ontwerp is het visitekaartje voor uw bedrijf.

Ontwerp Verbouw / Uitbreiding

Verbouwingen zijn gewenst als het pand oud is, niet meer aan de wensen voldoet of gewoonweg te klein is voor het huidige gebruik. Daar waar nieuwbouw nog een stap te ver is kan een verbouwing of uitbreiding kansen bieden.

Vergunningscheck

we kunnen u helpen met het in kaart brengen van de benodigde vergunningen. daarnaast kunnen we kijken of een bouwplan voldoet aan het bestemmingsplan en/of vergunningsvrije regels.

Ruimtelijke vraagstukken

Architom is er niet alleen voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed.

Bestemmingsplan procedures

Vergunning-aanvraag

Vergunningaanvraag bij de gemeente: Architom verzorgt ook de volledige vergunning richting de gemeente om ervoor te zorgen dat het ontworpen gebouw daadwerkelijk gebouwd kan worden.

Bouwbegeleiding

Beng berekening

.

Bouwbesluit

MPG berekeningen

Onze diensten

Architom is gespecialiseerd in het ontwerpen van huizen, villa's, kantoorpanden, bedrijfsruimten en tal van woningprojecten. Maar ook voor andere ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed of recreatie kunt u bij ons terecht. Naast het ontwerpen verzorgen wij ook de volledige vergunning richting de gemeente, zodat uw droomplan uiteindelijk gebouwd kan worden. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Waarom Architom?

Architom, heeft een creatieve en innovatieve kijk op architectuur. Door zijn diversiteit en kennis is Architom een all-round architectenbureau dat zich vastbijt in elk ruimtelijk vraagstuk. Met een praktische en flexibele instelling denkt Architom in kansen en oplossingen. Het samenwerken met u als opdrachtgever staat centraal, omdat Architom gelooft dat dit de sleutel is voor een goed ontwerp en een goed bouwproces. Bent u op zoek naar een architectenbureau dat luistert naar uw wensen en deze vertaalt naar een uniek ontwerp op maat? Neem dan contact op met Architom en maak uw droomhuis werkelijkheid!

Laat Architom uw droomhuis realiseren, neem contact op voor meer informatie.

Opdrachtgever centraal

Architom stelt de wensen van de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen.

Toegankelijk woningontwerp

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpt bij het hele ontwerp- en bouwproces.

Allround architectenbureau

Architom is een allround architectenbureau dat zich vastbijt in ruimtelijke vraagstukken en praktisch en budgetbewust te werk gaat.

Persoonlijke betrokkenheid

We blijven persoonlijk betrokken bij het hele proces en houden de communicatie helder en duidelijk.

RUIMTES BOUWEN
VAN BINNENUIT

Van wensen naar werkelijkheid: vier stappen naar jouw unieke woning bij Architom

Kennis, ervaring en betrokkenheid

Ik ben Tom Olde Dubbelink, de creatieve en innovatieve architect achter Architom. Als zelfstandig architect heb ik een praktische instelling en oog voor het budget. Ik heb een diversiteit aan kennis en ervaring, waardoor Architom een all-round architectenbureau is dat zich graag vastbijt in ruimtelijke vraagstukken.

Ontwerp en bouwproces in goed overleg

Mijn werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van ruimtes en het verbeelden van de gedachten en wensen van mijn klanten op papier. Door kritische vragen te stellen en goed te luisteren, vertaal ik de wensen van mijn klanten in een schets. Zodra de schets definitieve vormen begint te krijgen, wordt deze uitgewerkt in bouwkundige tekeningen, zodat het ontwerp echt gebouwd kan gaan worden.

Het hele proces, van gedachte tot uitvoering, ben ik betrokken en bewaak ik samen met mijn klant wat er bedacht is. Ik geloof dat samenwerking de sleutel is voor een goed ontwerp en een goed bouwproces. Daarom ben ik altijd het aanspreekpunt voor mijn klanten en zorg ik dat er geen ruis ontstaat in de communicatie.

Opdrachtgever centraal in het ontwerpproces

Architom onderscheidt zich door de manier waarop de opdrachtgever centraal wordt gesteld in het hele ontwerpproces. Ik zie mezelf niet als een bouwheer die mag bepalen hoe een gebouw eruit gaat zien, maar als een werktuig dat de gedachten en woonwensen van mijn opdrachtgevers moet verwezenlijken. Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen, vertaal ik die wensen in een ontwerp. Dat garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding én architectuur op maat. Omdat elke opdrachtgever andere wensen heeft, ontstaat er altijd een uniek gebouw.

Woningontwerp voor iedereen toegankelijk

Van standaard woning tot droomvilla wordt in goed overleg met de opdrachtgever gerealiseerd en is helemaal gericht op de bouwwensen én het budget van de opdrachtgever. Dat betekent dat de opdrachtgever niet geconfronteerd wordt met meerwerk. Het bijkomend voordeel is dat opdrachtgevers één aanspreekpunt hebben voor het hele ontwerp- en bouwproces.