Wij zijn Architom

d

Uw wensen vertaald in een uniek ontwerp…

Architom - een all round architectenbureau voor een uniek en betaalbaar ontwerp.

Kennis, ervaring en betrokkenheid

Wij zijn Architom. Een klein architectenbureau uit Denekamp. Als architect proberen we elk ruimtevraagstuk op te lossen. We hebben een praktische instelling, oog voor het budget en een diversiteit aan kennis en ervaring. We zijn goed in communiceren en afspraken maken. Dit maakt ons een all-round architectenbureau.

Ontwerp en bouwproces in goed overleg

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van ruimtes en het verbeelden van de gedachten en wensen van mijn klanten op papier. Door kritische vragen te stellen en goed te luisteren, vertalen we de wensen van mijn klanten in een schets. Zodra de schets definitieve vormen begint te krijgen, wordt deze uitgewerkt in bouwkundige tekeningen, zodat hetgeen bedacht is ook echt gebouwd kan gaan worden.

Het hele proces, van gedachte tot uitvoering, zijn we betrokken en bewaken we samen met onze klant wat er bedacht is. We geloven dat samenwerking de sleutel is voor een succesvol ontwerp en een goed bouwproces. Wij zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en door helder en duidelijk te zijn zorgen we ervoor dat er geen ruis ontstaat in de communicatie.

Opdrachtgever centraal in het ontwerpproces

Architom onderscheidt zich door de manier waarop de opdrachtgever centraal wordt gesteld in het hele ontwerpproces. We zien onszelf niet als “de bouwheer” die mag bepalen hoe een gebouw eruit gaat zien, maar als een werktuig (een tolk) dat de gedachten en woonwensen van mijn opdrachtgevers moet verwezenlijken. Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen, vertalen we die wensen in een ontwerp. Dat garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding én architectuur op maat. Omdat elke opdrachtgever andere wensen heeft, ontstaat er altijd een uniek gebouw.

d

Het A-team

Ons team bestaat uit 3 personen: Tom Olde Dubbelink - Architect - Ruud Sanderink - Bouwkunig professional en Guus Kienhuis - Boukundige in opleiding.

Tom Olde Dubbelink

Eigenaar / Architect

Ruud Sanderink

Bouwkundig professional

Hoast oe a'j tiet hebt dan he'j tiet a'j hoast hebt — Niets is onmogelijk als je er maar moeite voor doet — Was sas was dös was kas —
Hoast oe a'j tiet hebt dan he'j tiet a'j hoast hebt — Niets is onmogelijk als je er maar moeite voor doet — Was sas was dös was kas —

Statistiek van Architom

Gerealiseerde

projecten

Kantoor

in Denekamp

Ontworpen

woningen

Jaren

Gezamenlijke ervaring

Tevreden

Klanten

Uur

Gelachen