bouwzekerheid-door-klantgerichte-aanpak

Bent u op zoek naar bouwzekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Welkom bij Architom – uw betrouwbare partner voor architectuur op maat. Bent u op zoek naar bouwzekerheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als allround architectenbureau hebben wij de ervaring en kennis in huis om uw droomhuis te realiseren. Lees verder om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Opdrachtgever centraal

Architom stelt de wensen van de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen.

Toegankelijk woningontwerp

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpt bij het hele ontwerp- en bouwproces.

Allround architectenbureau

Architom is een allround architectenbureau dat zich vastbijt in ruimtelijke vraagstukken en praktisch en budgetbewust te werk gaat.

Persoonlijke betrokkenheid

Tom Olde Dubbelink, de zelfstandige architect achter Architom, is persoonlijk betrokken bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk.

Bouwzekerheid door klantgerichte aanpak

Architom is een full-service architectenbureau uit Denekamp dat bekend staat om haar klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een ontwerp op maat. Zo garanderen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uniek gebouw dat perfect past bij uw bouwwensen en budget.

Woningontwerp voor iedereen toegankelijk

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom helpen wij u bij het hele ontwerp- en bouwproces. Of u nu een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen of uw bestaande woning wilt renoveren, wij hebben de expertise om u te begeleiden. Zo kunt u met een gerust hart uw bouwplannen realiseren.

Laat Architom uw droomhuis realiseren, neem contact op voor meer informatie.

Vier stappen naar uw droomhuis

Bij Architom hanteren we een gestructureerde aanpak, waarbij we in vier stappen van uw wensen naar uw droomhuis toewerken. Ten eerste bespreken we uw wensen en eisen met betrekking tot uw woning. Vervolgens maken wij een ontwerp dat past bij uw budget en bouwwensen. Daarna zorgen we voor de vergunningaanvraag bij de gemeente en tot slot begeleiden we u bij de bouw van uw woning.

Ontwerp van huizen, villa's en tal van woningprojecten

Architom ontwerpt huizen, villa's en tal van woningprojecten. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp voor uw droomhuis, binnen elk budget. Ons doel is om uw woondroom te verwezenlijken en te zorgen voor bouwzekerheid.

RUIMTES BOUWEN
VAN BINNENUIT

Vergunningaanvraag bij de gemeente

Het aanvragen van een vergunning bij de gemeente is vaak een complex proces. Architom verzorgt de volledige vergunningaanvraag, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij hebben de kennis en expertise in huis om het proces soepel te laten verlopen.

Creatieve oplossingen voor esthetische vraagstukken

Architom biedt creatieve architectonische oplossingen voor esthetische vraagstukken. Wij vinden het belangrijk dat uw woning niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Daarom werken wij aan oplossingen waarbij de esthetische en functionele aspecten samenkomen in een architectonisch ontwerp.

Ruimtelijke vraagstukken

Architom is er niet alleen voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed. Wij bieden oplossingen voor complexe vraagstukken en zijn

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u specifieke vragen over het ontwerp- en bouwproces? Neem dan gerust contact met ons op via info@architom.nl of bel ons op +31 541 76 90 49. Wij helpen u graag verder en vertellen u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden.
Bij Architom maken we uw droomhuis werkelijkheid. Wij zien er naar uit om met u samen te werken aan uw unieke woningontwerp.