Woningontwerp op maat

Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een ontwerp op maat.

Bent u op zoek naar een architectenbureau dat uw droomhuis kan realiseren? Dan bent u bij Architom Architecten aan het juiste adres. Als full-service architectenbureau uit Denekamp staan wij bekend om onze klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een ontwerp op maat. Zo garanderen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uniek gebouw dat perfect past bij uw bouwwensen en budget.

Opdrachtgever centraal

Architom stelt de wensen van de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen.

Toegankelijk woningontwerp

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpt bij het hele ontwerp- en bouwproces.

Allround architectenbureau

Architom is een allround architectenbureau dat zich vastbijt in ruimtelijke vraagstukken en praktisch en budgetbewust te werk gaat.

Persoonlijke betrokkenheid

Tom Olde Dubbelink, de zelfstandige architect achter Architom, is persoonlijk betrokken bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk.

Opdrachtgever centraal

Bij Architom Architecten staat de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen. Wij vinden dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpen bij het hele ontwerp- en bouwproces. Ons allround architectenbureau heeft een persoonlijke betrokkenheid bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Van wensen naar werkelijkheid

Vier stappen naar uw unieke woning bij Architom. Het ontwerpproces bij Architom Architecten verloopt in vier stappen. In de eerste fase bespreken wij uw wensen en ideeën en kijken wij naar de haalbaarheid en het budget. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp, waarbij wij rekening houden met uw wensen, de locatie en de omgeving. Na goedkeuring van het ontwerp starten wij met de bouwvoorbereidingen en het aanvragen van de vergunningen. Tot slot realiseren wij uw droomhuis of bedrijfspand en zorgen wij voor de afwerking en oplevering. Bent u op zoek naar een architectenbureau dat luistert naar uw wensen en deze vertaalt naar een uniek ontwerp op maat? Neem dan contact op met Architom en maak uw droomhuis werkelijkheid!

Laat Architom uw droomhuis realiseren, neem contact op voor meer informatie.

Onze diensten

Bij Architom Architecten bieden wij diverse diensten aan om u te helpen bij het realiseren van uw droomhuis of bedrijfspand.

Ontwerp

Wij ontwerpen huizen, villa's en tal van woningprojecten. Architom Architecten helpt klanten bij het vertalen van hun woonwensen in een ontwerp voor hun droomhuis. Wij bouwen binnen elk budget en zorgen voor bouwzekerheid.

RUIMTES BOUWEN
VAN BINNENUIT

Klantgerichte aanpak

Architom Architecten onderscheidt zich door de opdrachtgever centraal te stellen in het hele ontwerpproces en goed te luisteren naar de wensen van de klant om deze te vertalen in een uniek gebouw. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Ruimtelijke vraagstukken

Architom Architecten is er niet alleen voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed.
Bij Architom maken we uw droomhuis werkelijkheid. Wij zien er naar uit om met u samen te werken aan uw unieke woningontwerp.

Vergunningaanvraag

Architom Architecten verzorgt ook de volledige vergunning richting de gemeente om ervoor te zorgen dat het ontworpen gebouw daadwerkelijk gebouwd kan worden.

Creatieve oplossingen

Wij bieden creatieve architectonische oplossingen voor het esthetisch vraagstuk en werken vaak aan oplossingen waarbij de esthetische en functionele aspecten samenkomen in een architectonisch ontwerp.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u specifieke vragen over het ontwerp- en bouwproces? Neem dan gerust contact met ons op via info@architom.nl of bel ons op +31 541 76 90 49. Wij helpen u graag verder en vertellen u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden.