Architectuur op maat

Welkom bij Architom, het architectenbureau dat zich specialiseert in architectuur op maat.

Wij zijn gevestigd in Denekamp en bieden onze klanten een klantgerichte aanpak en persoonlijke betrokkenheid. Bij Architom staat de opdrachtgever centraal en wij vertalen uw wensen naar een uniek ontwerp dat past bij uw bouwwensen en budget.

Opdrachtgever centraal

Architom stelt de wensen van de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen.

Toegankelijk woningontwerp

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpt bij het hele ontwerp- en bouwproces.

Allround architectenbureau

Architom is een allround architectenbureau dat zich vastbijt in ruimtelijke vraagstukken en praktisch en budgetbewust te werk gaat.

Persoonlijke betrokkenheid

Tom Olde Dubbelink, de zelfstandige architect achter Architom, is persoonlijk betrokken bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk.

Onze diensten

Architom biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van architectuur op maat. Wij helpen klanten bij het ontwerp van huizen, villa's en tal van woningprojecten en zorgen voor bouwzekerheid binnen elk budget. Ons team heeft kennis en ervaring met ruimtelijke vraagstukken en biedt creatieve architectonische oplossingen voor zowel esthetische als functionele aspecten van een ontwerp. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Klantgerichte aanpak

Wij onderscheiden ons door de opdrachtgever centraal te stellen in het hele ontwerpproces en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Zo garanderen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een uniek gebouw dat perfect past bij uw bouwwensen en budget. Wij vinden dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpen onze klanten bij het hele ontwerp- en bouwproces. Bent u op zoek naar een architectenbureau dat luistert naar uw wensen en deze vertaalt naar een uniek ontwerp op maat? Neem dan contact op met Architom en maak uw droomhuis werkelijkheid!

Laat Architom uw droomhuis realiseren, neem contact op voor meer informatie.

Ontwerp op maat

Onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en uniek. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en de omgeving waarin het gebouw wordt gerealiseerd. Bij Architom streven wij naar een perfecte balans tussen vormgeving, functionaliteit en duurzaamheid. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Vergunningaanvraag

Architom verzorgt ook de volledige vergunningaanvraag richting de gemeente om ervoor te zorgen dat het ontworpen gebouw daadwerkelijk gebouwd kan worden. Ons team heeft veel ervaring met de vergunningaanvraagprocedure en zorgt voor een soepel verloop van het proces. Wij nemen u hierbij alle zorgen uit handen en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

RUIMTES BOUWEN
VAN BINNENUIT

Persoonlijke betrokkenheid

Tom Olde Dubbelink, de zelfstandige architect achter Architom, is persoonlijk betrokken bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk. Hij heeft een praktische instelling en oog voor het budget. Tom heeft een diversiteit aan kennis en ervaring, waardoor Architom een all-round architectenbureau is dat zich graag vastbijt in ruimtelijke vraagstukken. Als klantgerichte architect vinden wij het belangrijk dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij u graag bij het hele proces, van persoonlijk contact om uw wensen te bespreken tot het doorlopen van het hele proces met als doel uw droomhuis te realiseren. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces.

Neem contact op

Wilt u uw droomhuis of bedrijfspand laten realiseren? Neem dan contact op met Architom en ontdek de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder en staan u bij met raad en daad. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 541 76 90 49 of +31 6 20 62 46 62 of per e-mail via info@architom.nl. Of bezoek onze website voor