Ruimtelijke vraagstukken

Architom is een expert op het gebied van ruimtelijke vraagstukken.

Als architectenbureau streeft Architom naar klanttevredenheid door de wensen van onze opdrachtgevers centraal te stellen. Wij zijn een allround architectenbureau, met een praktische en budgetbewuste instelling en een diversiteit aan kennis en ervaring. Architom helpt klanten bij het vertalen van hun woonwensen in een ontwerp voor hun droomhuis. Wij bouwen binnen elk budget en zorgen voor bouwzekerheid. Architom is ook een expert op het gebied van ruimtelijke vraagstukken. We bieden creatieve oplossingen voor esthetische en functionele vraagstukken en werken vaak aan oplossingen waarbij deze aspecten samenkomen in een architectonisch ontwerp. We zijn er niet alleen voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed.

Opdrachtgever centraal

Architom stelt de wensen van de opdrachtgever centraal bij het ontwerpen van unieke gebouwen.

Toegankelijk woningontwerp

Architom vindt dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moeten zijn en helpt bij het hele ontwerp- en bouwproces.

Allround architectenbureau

Architom is een allround architectenbureau dat zich vastbijt in ruimtelijke vraagstukken en praktisch en budgetbewust te werk gaat.

Persoonlijke betrokkenheid

Tom Olde Dubbelink, de zelfstandige architect achter Architom, is persoonlijk betrokken bij het hele proces en houdt de communicatie helder en duidelijk.

Onze aanpak

Als architectenbureau willen wij klanten inspireren en adviseren over het ontwerpen en bouwen van hun droomhuis of -project. Bij Architom vinden we het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten. We gaan daarom graag in gesprek om uw wensen te bespreken en deze te vertalen naar een ontwerp op maat. Wij hebben aandacht voor uw wensen en eisen, maar verliezen daarbij de functionaliteit en esthetiek van het ontwerp niet uit het oog.

Onze diensten

Architom biedt een breed scala aan diensten aan om klanten te helpen bij het realiseren van hun droomhuis of -project. Naast ontwerp en bouwbegeleiding bieden wij ook hulp bij vergunningsaanvragen en het oplossen van ruimtelijke vraagstukken.

Ontwerp

Wij helpen klanten bij het vertalen van hun wensen en eisen naar een ontwerp op maat voor hun droomhuis of -project. Of het nu gaat om een moderne villa, een klassiek herenhuis of een bedrijfspand, wij bieden creatieve en praktische oplossingen voor elk ontwerpvraagstuk. Onze ontwerpen zijn toegankelijk, functioneel en esthetisch aantrekkelijk.

Laat Architom uw droomhuis realiseren, neem contact op voor meer informatie.

Bouwbegeleiding

Architom zorgt voor een soepele bouwperiode en bewaakt de kwaliteit van de bouw tijdens het gehele proces. Wij zorgen voor bouwzekerheid door ons vast te bijten in elk bouwvraagstuk en door onze klantgerichte aanpak. Wij staan in nauw contact met de aannemers en onderaannemers, waardoor wij verantwoordelijkheid nemen voor het gehele bouwproces.

Vergunningaanvraag

Het aanvragen van vergunningen kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Architom neemt deze taak graag op zich en zorgt voor een soepele vergunningsaanvraag richting de gemeente. Wij zorgen dat het ontworpen gebouw daadwerkelijk

RUIMTES BOUWEN
VAN BINNENUIT

Creatieve oplossingen

Architom biedt creatieve architectonische oplossingen voor het esthetisch vraagstuk en werkt vaak aan oplossingen waarbij de esthetische en functionele aspecten samenkomen in een architectonisch ontwerp. Wij streven ernaar om uw droomhuis niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam te maken.

Ruimtelijke vraagstukken

Architom is er niet alleen voor woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor ruimtelijke vraagstukken op het gebied van herontwikkeling, revitalisering en industrieel erfgoed. Wij hebben veel ervaring met deze vraagstukken en denken graag met u mee over een passende oplossing.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u specifieke vragen over het ontwerp- en bouwproces? Neem dan gerust contact met ons op via info@architom.nl of bel ons op +31 541 76 90 49. Wij helpen u graag verder en vertellen u graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden.
Bij Architom maken we uw droomhuis werkelijkheid. Wij zien er naar uit om met u samen te werken aan uw unieke woningontwerp.